Sonderangebote (+)


  • 1Fichier 365 Access


    € 6.00

    € 10.00

    (-40%)





  • Turbobit 180


    € 30.00

    € 35.00




  • Alle Angebote ->

Testimonials

Send us Your review about an order or about our products & services.
Your review has been successfully sent our team. Thanks for review!
Add Testimonial
Name:*
Email:*
Web address:
Message:*
  Add Testimonial
  • Testimonials ( 885 )

thank you very much for your fast and customer friendly solution!

Posted by Alfred
2017-10-30 18:47:20

Very quick response for my problem. I thank you very much. Keep up the good work guys.

Posted by John Iwannou
2017-10-27 23:41:47

Πραγματοποίησα αγορά μέσω πιστωτικής....η αποστολή του κλειδίου ενεργοποίησης μου αποστάλει άμεσα....ΠΡΟΣΟΧΗ για κάποιο περίεργο λόγο το mail με τον κωδικό πήγε στα spams...με αποτέλεσμα να έχω την λανθασμένη εντύπωση ότι δεν μου έχει αποσταλεί εγκαιρα ο κωδικός...Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση....

Posted by Χαράλαμπος
2017-10-24 22:02:40

immediate delivery, thanks a lot

Posted by Jim
2017-10-24 19:14:36

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση εξυπηρέτηση και αποστολή των κωδικών.

Posted by ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2017-10-15 20:52:23

Πραγματικά άμεση απάντηση σε ένα τεχνικό πρόβλημα πληρωμής που δημιουργήθηκε απο δικό μου λάθος. Αποστολή οδηγιών και λήψη του premium κωδικού. Σας ευχαριστώ

Posted by Αλαφάκης Βασίλειος
2017-10-02 17:10:34

Γρήγορη Εξυπηρέτηση!!!

Posted by Nikolaos
2017-09-09 15:18:05

Σας ευχαριστώ πολύ για την ταχεία εξυπηρέτηση και για την άμεση ανταπόκριση σας σε ότι σας ζήτησα.

Posted by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2017-08-30 00:25:02

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Posted by vasilios
2017-08-15 17:26:30

Fast delivery. Thanks.

Posted by Jake
2017-07-24 11:56:25

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Posted by ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2017-06-08 20:06:34

Good site, fast admin, super, got my key

Posted by Quentin
2017-05-26 18:09:11

1fichier code received within 1 minute. thanks

Posted by Vincent
2017-05-23 12:59:20

Γρήγορη εξυπηρέτηση. Άμεση απάντηση σε mails και ακόμη πιο γρήγορη απάντηση σε παράδοση κωδικών. Uplοaded 180 έχω κάνει. Μπράβο... τι άλλο να πω!!! Εύγε!!!

Posted by Aris
2017-05-06 16:54:57

Καλημέρα. Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση και άμεση αποστολή κωδικού.

Posted by Nikolaos
2017-04-30 12:31:17

Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα τη συνδρομή Nitroflare 180 και παρέλαβα μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό(!) το premium key. Είστε απλώς άψογοι!!!! Ταχύτατη εξυπηρέτηση!!! Σας ευχαριστώ πολύ!! Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Θέλω μόνο να ρωτήσω το εξής: Έχω κι ένα λογαριασμό uploaded από παλιά και θα ήθελα απλώς να τον ανανεώσω. Απ' ό,τι είδα, όμως, τα πακέτα συνδρομών uploaded που προσφέρει το digitadiko είναι μόνο για έκδοση νέου λογαριασμού. Εγώ θέλω να ανανεώσω τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό μου. Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Και πάλι σας ευχαριστώ για την άμεση εξυπηρέτηση.

Posted by Δημήτρης
2017-04-29 20:03:52

It's a pleasure to do business with the service like yours.

Posted by Krzysztof
2017-04-14 11:20:34

Todo correcto y 100% Fiable

Posted by Carlos
2017-04-01 19:35:44

Αψογοι!!! σε 1 λεπτο ηρθε το κλειδι Ευχαριστω παρα πολυ!!!

Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ
2017-03-30 15:01:08

Έκανα την κατάθεση και περιμένω τους κωδικούς. Όσες φορές κατά το παρελθόν έκανα συναλλαγές μόνο θετικά λόγια μπορώ να πω.

Posted by Aris Pateras
2017-03-25 16:49:16

Warenkorb  

Keine Produkte

Versand € 0.00
Gesamt € 0.00

Bestellen

Testimonials ( 885 )

Review By Alfred
thank you very much for your fast and customer fri ...

2017-10-30 18:47:20
Review By John Iwannou
Very quick response for my problem. I thank you ve ...

2017-10-27 23:41:47
Review By Χαράλαμπος
Πραγματοποίησα αγορά μέσω ...

2017-10-24 22:02:40
Review By Jim
immediate delivery, thanks a lot

2017-10-24 19:14:36
Review By ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ευχαριστώ πολύ για την άμεσ ...

2017-10-15 20:52:23

User Online

User Online: 0
Today Visits: 1358
Your IP: 54.224.102.26, 54.224.102.26
Livezilla

Facebook Be fan

Be fan of our Facebook page and get 5 % discount!

Essential SSL